Om Henrik Ørsnes

Henrik Ørsnes startade sin verksamhet år 1975 på Brandstrupsgade 4 i Aalborg, Danmark - den fjärde generationens juvelerare i Ørsnes släkten.

 

 

Butiken flyttade år 1980 till större lokaler på Boulevarden 6 i Aalborg, Danmark, där man fortfarande idag kan besöka butiken.

 

 

Idag säljer Henrik Ørsnes klockor och smycken från sina 4 fysiska butiker och webbshoppen www.henrikorsnes.se där Henrik Ørsnes får hjälp av femte generationens Ørsnes; hans två söner, Lars och Bo Ørsnes. Båda är en del av ägarstrukturen i bolaget som bildades 2003.

 

Auktoriserad och officiell distributör av många märken
Henrik Ørsnes är auktoriserat och officiell distributör av ett brett urval av märken för klockor och smycken. Här kan bl.a. nämnas Georg Jensen, Pandora, Ole Lynggaard, Certina, Tissot, Skagen ure och många andra. Som en auktoriserad återförsäljare, har vi tillstånd från enskilde leverantörer, vilket är din garanti för att du köper 100% äkta produkter och att du samtidigt får lämpande internationell garanti. Som auktoriserad återförsäljare krävs det dessutom att vi har fysiska butiker, vilket är en kvalitetsstämpel som du kan alltid kan hålla ett öga med när du handlar smycken och klockor på internet.

 

Egen produktion av smycken
Vi tillverkar även våra egna smycken. Både i stora partier, men också efter dina specifika krav. Vi har flera kunder som kommer med spännande uppdrag för våra guldsmeder som tillsammans med kunden gör ett unikt smycke.

 

Vi är e-varumärkda av E-handelsfonden (Danmark)
Som e-varumärket webbutik, har du som konsument hos oss tillgång till e-varumärkets Forbruger Hotline. Det är din garanti för att vi följer gällande lagar i gott skick inom internethandel. Vår webbutik granskas av e-varumärkets advokater som framgångsrikt har testat våra affärsgångar. Se certifikatet från e-varumärket här. Se våra danska sidor om uresmykker och webbutik med Christina Watches.

Henrik Ørsnes samarbejder med Ulf Bolighus.