Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen grundades 1904 och har varit känt för sin tillverkning av smycken och silverföremål för mer än 100 år. Idag är Georg Jensen-smycken kända över hela världen, särskilt de populära marguerit smyckena och den exklusiva kollektionen Fusion. Georg Jensen har många affärer och mycket har utvecklats sedan den första butiken öppnade i Köpenhamn.

 

Den enkla och eleganta Georg Jensen-stilen  är populär bland både unga och gamla. Daisy kollektionen fick sitt genombrott under de senaste åren och har nu blivit en ikon. Vi är officiell distributör av Georg Jensen - din garanti för att smyckena är 100% äkta. Se även erbjudande-produkter i vår Georg Jensen Outlet

Sida

We found 386 products

Sida

We found 386 products

Georg Jensen står för hög kvalitet och dansk design

Georg Jensens smycken representerar det finaste inom dansk smyckesdesign. Det stolta företaget har i många år varit känt för sin Daisy-serie, som ofta går under namnet Daisy-smycken.

Med tiden har Georg Jensens smycken lanserats i en rad olika serier, var och en med sina egna särdrag. Den karakteristiska egenskapen hos daisy-smycken avslöjar nästan sig själv.

En annan välkänd serie är de exklusiva Fusion-smyckena. Förutom exklusiviteten kan Fusion ringar kombineras, eftersom formen gör det möjligt att sätta ihop dem.

Pendlarna i den här serien har också ett visuellt uttryck av tre delar som "smält" samman. En annan ikonisk serie från Georg Jensen är Moonlight Grapes.

Moonlight Grapes smycken har alla formen av en druvklase. Georg Jensen kännetecknas också av sin kompromisslösa höga kvalitet. Alla Georg Jensens smycken är tillverkade av exklusiva material. Alla guldsmycken är tillverkade av 18 karat guld. Dessutom tillverkas ett antal Georg Jensen-smycken i silver och många med fina ädelstenar eller diamanter.

Georg Jensens smycken har alltid varit synonymt med exklusiv kvalitet och tidlös design. Georg Jensens sortiment av smycken är mycket brett, från de populära Marguerite-smyckena från Daisy-serien till mer exklusiva smycken i serier som Fusion och Aurora.

Vackra smycken sedan 1904

Georg Jensens historia går tillbaka till 1904, då företaget grundades. Idag är Georg Jensens smycken kända över hela världen. Kolla in vårt urval av vackra ringar och halsband nedan eller hitta ett fint armband eller ett par eleganta örhängen. Bär ett Georg Jensen-smycke och visa din stil.

Georg Jensens smycken representerar dansk design som både behärskar klassiska element och går i mer innovativa riktningar. Georg Jensens smycken tillverkas uteslutande av exklusiva kvalitetsmaterial som 18 karat guld, briljantslipade diamanter av hög kvalitet och 925 sterling silver. Georg Jensen har ett brett utbud av välkända serier, var och en med sina egna särdrag.

Mest känd är förmodligen Daisy-serien, som i vardagligt tal kallas daisy-smycken. I den mer exklusiva delen finns till exempel Fusion-serien, som bland annat erbjuder möjligheten att sätta ihop en egen ring av flera ändringar eller centrumringar.