Scherning

Scherning

Scherning är ett danskt smyckesmärke som har skapat fantastiska och prisvärda smycken i flera år. De specialiserar sig på att tillverka vackra smycken av hög kvalitet med hjälp av en mängd olika material, inklusive silver, förgyllt silver, emalj och handgjort porslin.

Oavsett om du letar efter ett par eleganta örhängen, ett statementhalsband eller en tidlös ring har Scherning något som passar alla smaker och tillfällen.

Sida

We found 181 products

Sida

We found 181 products

Smycken i silver och guldpläterat silver

Scherning är känt för sina silver- och guldpläterade silversmycken. Varje smycke är utformat för att vara både stilfullt och tidlöst, så att du kan bära det i många år framöver.

Deras silversmycken är perfekta för vardagsbruk, medan deras guldpläterade silverplagg ger en touch av lyx till varje outfit.

Oavsett om du letar efter en delikat kedja, en statement-armband eller ett par statement-örhängen har Schernings silver- och guldpläterade silverkollektioner något att erbjuda alla.

Färgglad emalj för att sätta gnista på smyckena

Schernings emaljsmycken är en riktig fest för ögonen. Deras emaljkollektion har ett brett utbud av färger, mönster och mönster, vilket gör det lätt att hitta något som passar din stil.

Från klassiska, enfärgade smycken till mer finurliga, mönstrade mönster är Schernings emaljsmycken ett utmärkt sätt att sätta färg på varje outfit.

Med många av deras mönster med guldpläterat silver och sterlingsilver som både är av bra kvalitet och långvarig.

Scherning smycken med handgjort porslin

Schernings kollektion av porslinsmycken är verkligen unik. Dessa porslinsföremål är alla olika från varandra, vilket gör dem speciella, delikata och eleganta.

De är kända för sina intrikata mönster och delikata färger, som garanterat får dig att sticka ut från mängden.

Oavsett om du letar efter något för vardagligt bruk eller ett speciellt tillfälle har Scherning ett brett utbud av smycken som passar alla smaker och budgetar.

Med fokus på tidlös design och högkvalitativa material kommer Schernings smycken garanterat att bli uppskattade i många år framöver.